06-37024273 info@gereedschapservice.nl Hazepad 82, 3766 JV Soest

Keuren trappen, ladders en steigers

Keuren trappen, ladders en steigers volgens NEN 2484

Wat kunt u dan verwachten en hoe ziet zo’n keuringsproces eruit?
Het keuren van trappen, ladders en steigers zodat ze voldoen aan de wettelijk gestelde ARBO en VCA eisen vereist vakkundigheid.

De keuring van trappen, ladders en steigers verloopt volgens de volgende stappen:

Nadat u akkoord bent gegaan met onze vrijblijvende offerte, maken wij een afspraak met u over de datum, locatie en duur van de keuring. Dit kan dus bij u of bij ons.
Wij keuren de door u aangeboden trappen, ladders en steigers op de door u gekozen locatie en altijd op een droge en veilige werkplek en verharde ondergrond.
 
Elk item wordt voorzien van een uniek keuringsnummer door middel van het gebruiken het reeds bestaande registratiesysteem/aangebrachte keuringsnummer.
 

Het gekeurde item wordt voorzien van een goed- of afkeurings sticker waarop te zien is tot wanneer deze is gekeurd.
 
Op onze locatie worden de gegevens verwerkt met behulp van een speciaal software programma zodat een digitaal keuringsrapport wordt aangemaakt.
 
Het complete digitale keuringsrapport ontvangt u digitaal via de mail in PDF (of usb-stick in overleg) zodat u bij een controle kunt aantonen dat de arbeidsmiddelen volgens de wettelijke gestelde NEN normen zijn gekeurd en tevens kunt u hiermee zien welke soorten arbeidsmiddelen u heeft en hoeveel u heeft. Dit voor uw eigen inventaris en eventueel voor verzekeringsmaatschappijen.
 

Wij maken een keuringsplanning aan en informeren u minimaal één maand van tevoren, wanneer de arbeidsmiddelen opnieuw moeten worden gekeurd. Op deze manier heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Wat te doen met afgekeurde arbeidsmiddelen

Wanneer arbeidsmiddelen afgekeurd worden deze gelabeld met afkeur. Deze mogen zich dan in principe niet meer op de werkplek bevinden. Wanneer er trappen, ladders of steigers afgekeurd worden, zullen wij een duidelijke rode afkeursticker bevestigen.

Bij afkeur kunnen wij u een nieuw exemplaar aanbieden voor een gereduceerde prijs


Wat als u vragen heeft?

Heeft u voor of tijdens de keuring ergens vragen over, dan kunt u ons altijd aanspreken of bellen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 06-37024273 en helpen u graag. Maar ook als u liever een e-mail stuurt, zijn wij goed bereikbaar en streven wij er naar om zo snel mogelijk antwoord te geven.

Nazorg


Ook na de keuring van uw arbeidsmiddelen kunt u rekenen op de beste service van gereedschapservice.nl

U mag ons altijd bellen voor advies of om een vraag te stellen. Wij willen de klant immers graag tevreden houden.

Bent u op zoek naar een vakkundige en betaalbare keurmeester voor het keuren van uw arbeidsmiddelen? Dan kunt u ons bereiken op 06-37024273 of vraag voor een vrijblijvende offerte